Dowiedz się więcej O naszym menu
Poniedziałek
-
Zalewajka z susz grzybami i ziemniakami
-
Szef kuchni poleca
Schabowy panierowany + dodatki
-
Stripsy z kurczaka a’la Kentucky + dodatki
-
Ziemniaki faszerowane kurczakiem po zbójnicku 3szt + surówka
-
Chrupiąca półbagietka z warzywami i jajkiem
Wtorek
-
Zupa pomidorowa z ryżem
-
Bitki schabowe w sosie własnym + dodatki
-
Sznycel drobiowy w płatkach kukurydzanych + dodatki
-
Pierogi ukraińskie z omasta cebuli + surówka
-
Camembert panierowany z żurawiną + grzanka
Środa
-
Zupa jarzynowa z fasolka szparagową
-
Schabowy po parysku + dodatki
-
Fileciki drobiowe w sosie bacońskim + dodatki
-
Pieczarki panierowane nadziewane mięsem mielonym zapieczone serem 3-4 szt. + dodatki
Czwartek
-
Kapuśniak z kiszonej kapusty z kiełbasą, boczkiem i ziemniakami
-
Sznycel drobiowy panierowany w sezamie + dodatki
-
Placek po węgiersku + surówki
-
Karczek pieczony w sosie własnym + dodatki
Piątek
-
Żurek z ziemniakami i całym jajkiem
-
Kieszonka drobiowa z boczkiem i żurawiną panierowana + dodatki
-
Roladka schabowa z jajkiem w sosie chrzanowym + dodatki
-
Kotlet mielony wieprzowy z ziemniakami + surówki
Dania z Drobiu

-
Kotlet De Volay z masłem i pietruszką
+ dodatki i surówki -
Pierś z kaczki Confit z jabłkiem pieczonym w całości
+ dodatki i surówki
Dania Mięsne

-
Polędwiczka wieprzowa z borowikami w śmietanie
+ dodatki i surówki -
Rolada wołowa tradycyjna
+ dodatki i surówki -
Schab po czarnogórsku zapieczony z boczkiem i pieczarkami
+dodatki i surówki
Zupy

-
Barszcz czerowny z uszkami mięsnymi
Dania z Ryb

-
Halibut dzownek soute z kolorowym pieprzem i cytryną
+ dodatki i surówki
Dania półmięsne i inne

-
Pierogi z mięsem
-
Pierogi ruskie
-
Pierogi z kapustą i grzybami