Dowiedz się więcej O naszym menu
Poniedziałek
-
Barszcz ukraiński
-
Szef kuchni poleca
Kotlet de volay z serem i masłem + dodatki
-
Schabowe filety w sosie pieczeniowym + dodatki
-
Spaghetti z suszonymi pomidorami, cebulą, mozzarellą i prażony sezam
Wtorek
-
Zupa szczawiowa z jajkiem i makaronem
-
Kieszonka drobiowa z pieczarkami, papryką panierowana + dodatki
-
Schabowy w sosie prowansalskim + dodatki
-
Ziemniaki faszerowane mięsem mielonym + surówki
Środa
-
Zupa ogórkowa z ryżem
-
Rolada schabowa wieloporcjowa ze szpinakiem w sosie + dodatki
-
Filet drobiowy capresse + dodatki
-
Pierogi ukraińskie + surówki
Czwartek
-
Kapuśniak z białej kapusty z pomidorami, kiełbasą i ziemniakami
-
Bitki schabowe w sosie leśnych grzybów + dodatki
-
Pieczone udko z kurczaka + dodatki
-
Pierogi z mięsem + surówki
Piątek
-
Barszcz czerwony z krokietem z kapustą i grzybami
-
Ryba miruna panierowana + dodatki
-
Stripsy z kurczaka a'la Kentucky + dodatki
-
Tortilla z chrupiącym kurczakiem i świeżymi warzywami 2szt.
Dania z Drobiu
-
Kotlet De Volay z masłem i pietruszką
+ dodatki i surówki -
Pierś z kaczki Confit z jabłkiem pieczonym w całości
+ dodatki i surówki
Dania Mięsne
-
Polędwiczka wieprzowa z borowikami w śmietanie
+ dodatki i surówki -
Rolada wołowa tradycyjna
+ dodatki i surówki -
Schab po czarnogórsku zapieczony z boczkiem i pieczarkami
+dodatki i surówki
Zupy
-
Barszcz czerowny z uszkami mięsnymi
Dania z Ryb
-
Halibut dzownek soute z kolorowym pieprzem i cytryną
+ dodatki i surówki
Dania półmięsne i inne
-
Pierogi z mięsem
-
Pierogi ruskie
-
Pierogi z kapustą i grzybami